Rijangst en de Programma's van Rijschool Excellent by Only You

Programma's van Excellent

Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop je met mij kan werken. Mijn programma's kunnen worden toegespitst op jouw doelen, eventueel jouw rijschool of project. Ik ben gespecialiseerd in het 'out of the box' denken! Ik lever graag maatwerk. Bekijk op deze pagina wat ik jou kan bieden.

Jouw doel: onze uitdaging!

 

Ik heb diverse programma´s samen gesteld om jouw doel te gaan bereiken. Samen gaan we jouw uitdaging aan! Stel mij gerust vragen indien je deze hebt. Ik hoor graag van je. Jeroen 

Programma's van Excellent

Programma Excellent   

"Overwin je Rijangst"

Wil jij van jouw Rijangst af? Ja? Dan gaan we samen die uitdaging aan! Durf te doen! En ja, er is altijd plek voor spanning of een traan. Wees trots op jezelf en we gaan samen jouw traject in: Het overwinnen van jouw Rijangst!


Programma Excellent

"Autosnelwegen"

Wil jij met een relaxt gevoel rijden op snelwegen? Wil je zelfverzekerd willen in- en uitvoegen op drukke snelwegen? En wil je je veilig voelen met vrachtwagens op je heen? Ja? Dan is het Programma Excellent Autosnelwegen zeer geschikt voor jou.


Programma's van Excellent

Programma Excellent

 "Parkeren"

Wil jij graag met gemak achteruit parkeren? Of relaxt parkeren bij een drukke supermarkt? Of wil je met een zelfverzekerd gevoel achteruit fileparkeren? Ja? Bij dit programma leer je vooruit parkeren in een vak, achteruit parkeren en in een vak, en achteruit fileparkeren. 


Programma Excellent

 "Individueel Op Maat"

Met dit programma gaan wij samen jouw uitdaging aan. Welke dat is, dat bepaal jij. Van te voren maken wij samen een plan van aanpak, zodat het voor ons beide duidelijk is wat jij graag wilt bereiken.


Programma Excellent

 "AD(H)D" 

 

Heb jij AD(H)D? Dan herken je vast wel onderstaande kenmerken: 

 

Onoplettendheid 

Snel afgeleid 

Snel verveeld 

Vergeetachtigheid 

Impulsief

Chaotisch 

Opgeefgedrag 

Innerlijke onrust 

 

Heb jij AD(H)D en wil je graag jouw persoonlijke doelen bereiken? Dan gaan wij samen actief met het Programma Excellent “AD(H)D” aan de gang. 


Programma Excellent

 "Rijbewijs"

Wanneer jij kiest voor het programma Excellent "Rijbewijs", dan ontvang je van mij een persoonlijk en op maat afgestemde rijopleiding, waar ik rekening houd met jouw persoonlijke wensen. 


Inhoud Programma Excellent "Rijbewijs"

Met het Programma Excellent gaan we intensief aan gang met het bereiken van jouw doel: Het halen van jouw rijbewijs met op zeer hoog niveau individueel op maat gemaakt rijlessen.

  • 25 sessies privé rijles
  • 1 Tussentijdse Toetsen
  • 1 Praktijktoets
  • 1 Faalangst examen
  • 1 Praktijkboek
  • 1 Compleet Theoriepakket 
  • 1 x App met video instructievideo's


1 sessie is 2,5 uur

Combineren

Het Programma Excellent "Rijbewijs" is voornamelijk geschikt wanneer je op een zeer efficiënte wijze jouw rijbewijs wilt halen. Het Programma Excellent "Rijbewijs" is ook te combineren met het Programma "Individueel Op Maat".  

De beste resultaten

Bij alle prgramma's van Excellent by Only You ontvang je van mij intensieve en persoonlijke begeleiding om tot de beste resultaten te komen. Jouw doelen staan centraal. Samen gaan we er volledig voor!

Laten wij kennismaken

Ik begrijp dat je eerst kennis met mij wilt maken voordat je kiest voor één van de programma's. Stuur mij gerust een mailtje, zodat wij samen een bel afspraak kunnen maken.